Monday, August 15, 2016

Zinnia Inner Cleanse : sembelit tak ada lagi!

Assalamualaikum

Masalah sembelit | korang pernah hadapi masalah susah nak ke bilik air? Payah nak membuang ? 
Tak payah malu ... aku pun kekadang gitu juga. Cam tak best je bila segala sisa buangan tak dapat dikeluarkan. Perut cam kembong je, cam banyak angin. Tak selesa langsung. 

Dah cuba makan yang berserat tapi tak lepas juga. Makan banyak sayur dan buah kadang-kadang tak berhasil ... mesti ada cara yang mudah tapi berkesan. 

Ni aku kenalkan korang dengan Zinnia Inner Cleanse. Cara mudah, berkesan dan selamat -ni ada kelulusan KKM- untuk mengatasi masalah sembelit. 

*produk ni 100% diperbuat daripada herba semulajadi. Tak ada campur2 bahan kimia segala*


*Selain masalah sembelit, produk ni juga membantu mengempiskan perut buncit, buang angin dan juga melangsingkan badan ... bestkan 4in1 gitu*


*Aku memang tak akan ambil produk jika tak selamat. Tapi yang ni in sha Allah selamat dimakan. Dah ada kelulusan KKM*

*Ni ambil 1 kapsul setiap hari untuk yang bermasalah sembelit. Sesapa yang nak langsing pula 2 biji kapsul sebelum tidur*


Antara mereka yang berpuashati dengan produk ni 




Korang berminat dengan produk ni ?? Nak tahu dengan lebih lanjut tentang produk ni ?? Korang boleh je ke laman rasmi dorang di www.wms.vtox2u.com atau Facebook vtox@zinnia global sdn bhd.
Tak pun korang boleh contact Puan Wawa di 013 3939153

Bagi pembaca blog ni ... ada harga best untuk korang jika berminat untuk membeli produk ni. 

Guna kod voucher di bawah ni untuk harga istimewa. 

VTB008

Kod ni sah hingga 30 August 2016.

Cepat2 dan selamat mencuba 😊😊







Tuesday, August 9, 2016

Kita contoh mereka

Assalamualaikum

Sejak dah terjebak dengan wayang gambar ni .. aku anak beranak memang tak akan lepas peluang menonton cerita baru.
Filem yang ditonton haruslah sesuai dengan kanak-kanak. Kebanyakkan cerita kartun lah .. hehe


Hujung minggu hari tu kami sempat menonton wayang Ice Age. Dah lama dah movie ni keluar panggung, baru hari tu sempat bawa anak2 menonton. Nasib baik masih ditayangkan lagi. 
Kalau tak memang beli dvd tengok kat rumah je lah.

Hari tu ramai juga parents yang bawa anak2nya menonton cerita ni. Kalau tonton wayang tak sah kalau tak ada popcorn kan. So masing-masinglah satu famili bawa kotak popcorn dan minuman.
Dah abis tonton semua bergegas keluar wayang. Dan satu yang aku perasan kebanyakkan ibu bapa yang bawa anak-anak menonton suka tinggalkan sampah kat tempat duduk mereka. Bekas minuman masih ditempat duduk, kotak popcorn atas lantai. 
*sambil geleng kepala*

Aku bukan nak kata aku perfect. Ya memang akan ada pekerja wayang yang akan bersihkan semua sampah tu. Tapi apa salahnya kita bawa je sampah masing2 dan buang ke tong sampah yang ada dekattttttt je kat luar tu.
Apa salahnya kita mudahkan kerja mereka ... tak susah mana pun angkat sampah tu dan buang ke dalam tong sampah. 

Kita yang dewasa ni patut bagi contoh yang elok kat anak-anak. Ko rasa kalau anak dah nampak mak bapanya buat begitu .. dah tentu2 dorang mind setkan dalam otak yang benda tu tak salah. Mak dan bapa pun buat gitu mesti tak salah... huhu


Note : akak (eh ... dah bahasakan akak pula ye 😜) super busy beberapa minggu ni .. plus otak terasa tepu, tak tahu nak tulis apa 😩